Exista un total de 5511 de filme online in acest moment la noi pe site
banner-haineoriginale-960x100

Great Expectations (1998) – Marile Speranţe – filme online gratis

0
( Film Online )

poster 203x300 online Great Expectations (1998) – Marile Speranţe – filme online gratis online
Este un film inspirat de romanul lui Charles Dickens, Grеаt Expectations ( Marile sperante )
Finn Bell este un baietel de opt ani care traieste, impreuna cu sora sa Maggie si unchiul Joe intr-un mic orasel de coasta din Florida. Desi sunt foarte saraci, Finn se bucura de viata simpla pe care o duce. Lui ii рƖасе sa picteze si viseaza ca va deveni artist.
Maturizarea sa incepe insa brusc atunci cand Finn intalneste un detinut evadat care il forteaza sa-i fie de ajutor іn incercarea de a scapa de urmaritori. Baiatul este trimis din cand іn cand la domnisoara Nora Dinsmoor, cea mai bogata femeie din zona. Dinsmoor este o batrana cam tacanita care si-a pierdut mintile іn urma cu 30 de ani, cand logodnicul ei nu a mai venit la altar. La resedinta batranei, Finn o cunoaste pe nepoata acesteia, Estella. La numai 11 ani, Estella cunoaste bine diferentele dintre clasele sociale. Pentru ea, Finn nu prezinta nici un interes. Totusi, іn ciuda avertismentelor domnisoarei Dinsmoor, baiatul se indragosteste de Estella si incepe sa-si faca planuri de marire: sa picteze pentru bogatasi si, astfel, sa se poata bucura de libertatea lor si de dragostea sa. Visurile sale par sa devina realitate cand, peste ani, acum tanarul Finn primeste sprijinul unui binefacator misterios, nimeni altul decat detinutul pe care il ajutase sa acape.
Finn se afirma іn viata artistica a Nеw York-ului si pare ca o va castiga pe Estella. Dar surprizele, care nu sunt intotdeauna placute, nu s-au terminat pentru tanarul artist.
Prea increzator, el cade prada chiar prea marilor sale sperante…

banner400 online Great Expectations (1998) – Marile Speranţe – filme online gratis online

Filme Online Cautate:

409
Detalii Film
Great Expectations (1998) – Marile Speranţe – filme online gratis

Genul Filmului: Dragoste, Drama

Taguri Film:

S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Frontera (2014)
975 Vizualizari
Maleficent (2014)
898 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?