Exista un total de 5489 de filme online in acest moment la noi pe site

Cars 2 (2011)

3
( Film Online )

cars 2 movie poster cast hi res 01 404x600 202x300 online Cars 2 (2011) online
După cum ne-аm obișnuit din prima serie a filmului Cars / Mașini online , cele trei personaje principale ale filmului Cars 2 (2011) online sunt reprezentate de : Star – fiind o super mașină de curse , Lighting – reprezintă fulgerul Mcqueen și Mater – el fiind o mașinuță de tractări auto . Dacă аm prezentat personajele principale din filmul Cars 2 (2011) online subtitrat, atunci haideți să vă spun pe scurd și ce se întâmplă în acest film online 2011 . Aceste trei mașinuțe se îndreaptă către o mare competiție , ea numindu-se ”Mare Premiu Mondial” , aici premiantul fiind ”cea mai rapidă mașină din lume” . În drum spre această competiție Mater este urmărit , și face tot felul de năzdrăvănii cum ar fi : prin Marea Britanie încurcă sensul de mers, își face de cap pe autobanda din Germania, îtâlnindu-se cu mulțimea uriașă de scutere în Italia și având de aface cu semnele de circulație din Japonia . Cars 2 (2011) online având haz din pricina acestor evenimente , аrе pe deasupra și multă aventură și după cum bine știți din prima ediție a filmului Cars / Mașini , este omare capodoperă cinematografică animată . Vizionați Mașini 2 online gratis subtitrat și amuzați-vă , simțiți-vă bine și binedispuneți-vă . Vizionare plăcută ..

Server 1

Server 4

Filme Online Cautate:

2,360
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Jab We Met (2007)
1,815 Vizualizari
Honour (2014)
4,831 Vizualizari
Hollow Man (2000)
3,850 Vizualizari
Way of the Wicked (2014)
3,291 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
crisitian says:

da,e frumos filmu’
mi-ar fi placut daca n-ar fi existat francesco ala

george says:

Frumos, dar nu e mai frumos ca si Cars 1 dupa mine e de nota 8

razvan says:

e tareee

nicolae matei calin says:

e superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

flory says:

interesant filmul………. mai ales Bucksa :) cea mai tare masina

scobaru says:

dragut film , si are subtitrare

Filme Online says:

Am rezolvat problema cu subtitrarea.
Vizionare placuta!

cris says:

Subtitrarea este din primull Cars!!!!

Filme Online says:

Cand am postat filmul pe site nu exista subtitrare pentru film si cred ca din greseala am bagat alta.
A aparut subtitrarea pentru film si pana deseara incerc sa rezolv problema.

andrei says:

Frate, ce-ai facut cu subtritarea ca ori e prea inainte ori e de la Masinutele 1 de pe la jumate.Te rog daca citesti comentul asta sa faci ceva