Exista un total de 5511 de filme online in acest moment la noi pe site
banner-haineoriginale-960x100

Tower Heist – Jaf la turnul mare (2011)

0
( Film Online )

Tower Heist 2011 online Tower Heist   Jaf la turnul mare (2011) online
Ben Stiller şi Eddie Murphy sunt protagoniştii acestei comedii despre nişte simpli angajaţi la un complex luxos de apartamente care pun la cale un рƖаn pentru a se răzbuna pe un escroc miliardar de pe Wall Street care le-a furat fondul de pensii.

De mai mult de 10 ani, Josh Kovacs (Stiller) e managerul unuia din cele mai luxoase complexuri de locuinţe din Nеw York City. Maniac al supravegherii angajaţilor, şi nu numai, nu-i scapă nimic din ce se petrece acolo. În cel mai opulent apartament de la ultimul etaj al clădirii stă Arthur Shaw (Alan Alda), un mogul al finanţelor, acum arestat la domiciliu după ce a fost prins că a furat două miliarde din banii investitorilor.

Cei mai loviţi de escrocheria lui sunt, evident, angajaţii complexului, care au lăsat pe mâna lui administrarea fondului lor de pensii. În doar câteva zile Arthur e posibil să dispară şi să scape cu mâinile curate din ceea ce el consideră a fi “crima perfectă”. Aşa că e grabă mare pentru angajaţi să-şi pună în aplicare marele lor рƖаn: vor să fure ceea ce ei sunt convinşi că se ascunde în apartamentului lui Arthur, şi anume… banii lor. Nefiind hoţi de profesie, au nevoie de unul care se pricepe, totuşi. Dar singurul pe care îl găsesc e doar un pungaş de doi bani – Slide (Murphy). Deşi amatori într-ale jafului, angajaţii sunt, însă, foarte buni la ceva: cunosc ca pe propriul buzunar clădirea.

Server 1

banner400 online Tower Heist   Jaf la turnul mare (2011) online

Filme Online Cautate:

756
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
John Doe: Vigilante (2014)
1,039 Vizualizari
A Haunted House 2 (2014)
1,065 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
Gogu says:

tare…

daniella says:

interesant

dan says:

disperare nu pot vedea nici un film ce pot sa fac sami zica cineva Mersi mult